Velg frukt & grønt

Bestillingsvilkår

Bestilling

Bestilling av tomatfrø kan bestilles en gang i året og må gjøres før 1 mars. Bestilling etter denne datoen vil dessverre ikke kunne behandles. En pakke med tomatfrø inneholder 50 stk. Antall pakker dere får tilsendt regnes ut fra antall elever.

 

Levering

Skolene vil motta tomatfrø en gang per år. For å være sikker på at tomatfrøene kommer riktig frem til deg, er du som lærer selv ansvarlig for at riktig navn på skole og leveringsadresse er oppgitt.

 

Annet materiell

Fra jord til bord har nylig blitt heldigitalisert, det vil si at det nå ikke er mulig å bestille annet materiell som brosjyrer og klistremerker. Det vil bli sendt ut én plakat per pakke tomatfrø. Gjødselpinner, jord og melkekartonger følger ikke med i bestillingen.

 

Personopplysninger

Skolefrukt sletter dine personopplysninger etter at bestillingen er sendt. Med unntak av om du godtar at vi lagrer det for å kunne sende deg nyhetsbrev. Vi vil kun sende ut nyhetsbrev for å opplyse om evt endringer og oppdateringer, eller å minne om at det nærmer seg fristen for å bestille frø.